Cursus Bedrijfshulpverlening bij 112BHV

Bedrijfshulpverlening (BHV) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen.

Sinds 1994 is bedrijfshulpverlening in organisaties verplicht. De werkgever kan de BHV-taken op zich nemen, maar moet ten minste één werknemer aanwijzen die hem vervangt bij zijn afwezigheid.

112BHV heeft een compleet assortiment aan BHV cursussen en diensten. Zij staan voor een veilige en gezonde werkomgeving!

Met deze training volgt u theorie in uw eigen tijd door middel van e-learning en volgt u slechts een halve dag praktijk op één van de 20 locaties, of Incompany. Kijk op de website van 112bhv.nl voor alle locaties. De BHV-verplichting geldt voor ieder bedrijf met één of meerdere medewerkers. Ook uitzend- en vakantiekrachten tellen mee.

De cursus is geaccrediteerd met 6 punten in het kwaliteitsdeel door het KNGF. En als InPraktijk-lid kunt u deze cursus volgen voor slechts € 119,- per persoon! Gebruik maken van de korting? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Basiscursisten ontvangen 3 accreditatiepunten bij voltooiing van de cursus, herhalingscursisten 2.

Voordelen

  • Scherpe prijs: 119,- euro exclusief btw per persoon, in plaats van 169 euro exclusief btw per persoon. Incompany betaal je slechts 106,- euro per persoon!
  • Direct beginnen
  • 24/7 online toegang tot de theorie
  • Slechts een halve dag praktijk
  • Inclusief AED-training
  • Praktijklocaties door heel Nederland

De theorie van de BHV volgt u online via uw eigen pc. U volgt de theorie op een moment dat het u uitkomt. Ook het tempo en de volgorde waarin u de cursus doorloopt, bepaalt u helemaal zelf.

Inhoud

  • Zes online BHV-modules met duidelijke foto’s en videobeelden.
  • Aan het eind van ieder onderdeel volgt een toets met directe feedback op de antwoorden.
  • Online examen met 40 meerkeuzevragen.

U hebt een jaar lang toegang tot de BHV theorie via internet. U hebt ongeveer 2 tot 3 uur nodig om de theorie van de BHV door te nemen.

Zodra u bent geslaagd voor het online BHV theorie examen, ontvangt u een uitnodiging voor een praktijkbijeenkomst in uw regio die 4 uur duurt.

U bepaalt zelf waar en wanneer u het praktijkgedeelte van de BHV cursus volgt. Er zijn 20 locaties verspreid over het land. Er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt.

De praktijk van de BHV duurt slechts een halve dag. Hier gaat u intensief oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en de verschillende blus- en verbandmiddelen uitproberen.

Wilt u ook uw Bedrijfshulpverlening behalen, vul dan het onderstaande formulier in.