Maak 6 maanden kostenloos kennis met  Physitrack. 

 

Waarom Physitrack?

Physitrack is ontstaan uit het verlangen om een effectievere manier te krijgen om oefenprogramma’s voor te schrijven en door de betrokkenheid van de patient bij zijn klacht (zelfmanagement) de patiëntresultaten te vergroten.

Zoals u wellicht weet, biedt Physitrack 3 functies:

  1. Via de app (een demo is te downloaden in de app- of playstore) of e-mail ontvangt de patiënt de voor hem/haar geselecteerde oefeningen die zowel met tekst als instructiefilm worden toegelicht.
  2. U kunt uw patiënt uitnodigen voor een videoconsult (door alle verzekeraars erkend als regulier consult en te declareren onder code 1000)
  3. Na afsluiting van de behandeling is het mogelijk onder de aandacht te blijven van uw patiënt door eenvoudig te programmeren dat uw patiënt, na bijvoorbeeld 6 weken, nog een set oefeningen ontvangt.

Onze leden zijn enthousiast over Physitrack. Dit was het signaal om Physitrack collectief in te kopen. We vormen met meer dan 600 praktijken het grootste collectief van Nederland.

Dit maakt dat we voor onze leden 25% korting per account hebben gerealiseerd. Wanneer u Physitrack nog niet kent dan krijgt u van ons 6 maanden lang een gratis een licentie zodat u ruim de tijd heeft de mogelijkheden van Physitrack te ervaren.

Resumerend:

  1. Wanneer u reeds Physitrack gebruikt krijgt u Physitrack voor € 7,45 per licentie. Dit betekent 25% korting op de reguliere prijs. 
  2. Wanneer u nog geen gebruik maakt van Physitrack, krijgt u 1 Physitrack licentie geheel 2019 gratis zodat u kennis kunt maken met deze professionele applicatie voor uw praktijk. 

Met Physitrack is `fysiotherapie op afstand’ mogelijk onder prestatiecode 1000.

Er hoeft geen aparte facultatieve prestatie te worden aangevraagd als de fysiotherapeut en zijn patiënt samen kiezen voor behandeling via beeldschermcontact in plaats van een fysieke zitting.

De fysiotherapeut kan de behandeling declareren onder code 1000 als er een bestaande behandelrelatie is en de behandeling qua kwaliteit en duur overeenkomt met een reguliere behandeling.

Zorgverzekeraars hanteren voor deze behandelwijze geen beperkende voorwaarden en volgen het beleid van de NZa.

Geïntegreerd in de EPD
Physitrack is geintegreerd in o.a. Intramed, SpotOnMedics en Fysiomanager. Verbind uw EPD-systeem met uw Physitrack-account en open de gegevens van de patiënt rechtstreeks in Physitrack. Geen dubbele handelingen meer.

Gratis PhysiApp voor uw patiënten
Patiënten downloaden de gratis PhysiApp om oefenvideo’s te bekijken en feedback te geven over hun voortgang. De herinneringen in de app houden patiënten op het juiste spoor en gemotiveerd. De app is gratis beschikbaar voor iOS, Apple Watch en Android. 

Wij gebruiken al Physitrack...
Indien u al Physitrack gebruiker bent, krijgt u 25% korting op uw huidige licentie(s) bij Physitrack. Gaarne even vermelden bij uw aanmelding.

Hoe werkt het?

  • Middels onderstaand formulier maakt u kenbaar gebruik te willen maken van deze aktie.
  • Vervolgens maken wij voor u een account aan bij Physitrack waarna u enkele e-mails ontvangt waarmee u verder op weg wordt geholpen. 
  • Heeft u vragen dan kunt u altijd met ons bellen.
  • Vermeld bij opmerkingen: "Gratis Licentie Physitrack"

Aangenaam kennismaken, InPraktijk is de naam!