Word lid, en ontvang het Lidmaatschap van InPraktijk en 1 licentie  Physitrack voor € 0 in 2019!

Besluit u om in april, mei en juni lid te worden van InPraktijk, dan krijgt u niet alleen het lidmaatschap van InPraktijk gratis, maar betaalt u ook geen kosten voor Physitrack in 2019.

 

InPraktijk

Met meer dan 500 leden is InPraktijk de grootste netwerkorganisatie voor praktijkhouders in Nederland.

InPraktijk heeft alle kennis, ervaring en deskundigheid van ondersteunende faciliteiten, producten en diensten, centraal voor u georganiseerd. Vanuit een breed aanbod kunt u precies datgene afnemen waaraan uw praktijk behoefte heeft. We bieden niet alleen faciliteiten, producten en diensten, maar begeleiden en ondersteunen u volledig.

"Praktisch ontzorgen" noemen we dat.

Niet voor niets maakt ruim 50% van de KNGF-Plus praktijken gebruik van InPraktijk om dit voor hen te regelen. Ook zorginkopers van zorgverzekeraars kennen de toegevoegde waarde van InPraktijk. 

InPraktijk adviseert, gevraagd en pro-actief, hoe u als praktijk de uitdagingen aan kunt gaan.

De voordelen van het lidmaatschap van InPraktijk is een veelvoud van uw investering. Een praktijk met vier fysiotherapeuten kan al snel meer dan € 1.000,- per jaar besparen, en kost slechts €19,85 excl. btw per maand.

Maar om u te overtuigen van onze meerwaarde krijgt u wanneer u lid wordt in de maanden april, mei en juni het lidmaatschap van InPraktijk kostenloos in 2019.

Physitrack

En als kers op de taart laten we u ook nog eens geheel kostenloos kennismaken met de nummer 1 in e-Health toepassing, Physitrack.

De kans is namelijk erg groot dat e-Health binnen de behandeling een belangrijke plaats gaat krijgen. Om niet de boot te missen, is het zaak er vroeg bij te zijn en vandaar deze aanbieding.

Wacht niet te lang, want we hebben slechts een beperkt aantal licenties ingekocht.

Wilt u ook worden ontzorgd, en niet meer teveel betalen voor producten en diensten die u toch al afneemt en gratis proefdraaien met e-Health meld u dan aan via onderstaand formulier.

Hoe werkt het?

  • Ten eerste dient u zich aan te melden als lid via onderstaand formulier.
  • Vervolgens maken wij voor een account aan bij Physitrack, waarna u enkele e-mails ontvangt waarmee u verder op weg geholpen wordt. 
  • En kunt u direct profiteren van alle andere voordelen die een lidmaatschap u biedt.

Bel met 041 63 69 163 of vul onderstaand formulier in, en wij noteren u als nieuw lid van InPraktijk.

Vermeld bij opmerkingen: "Gratis InPraktijk met Gratis Physitrack"