Maak geheel 2019 kosteloos kennis met  Physitrack. 

Meld je aan en je ontvangt van InPraktijk geheel 2019 een gratis licentie voor Physitrack.

Waarom Physitrack?

Physitrack is ontstaan uit het verlangen om een effectievere manier te krijgen om oefenprogramma’s voor te schrijven en door de betrokkenheid van de patient bij zijn klacht (zelfmanagement) de patiëntresultaten te vergroten.

Met Physitrack is `fysiotherapie op afstand’ mogelijk onder prestatiecode 1000.

Er hoeft geen aparte facultatieve prestatie te worden aangevraagd als de fysiotherapeut en zijn patiënt samen kiezen voor behandeling via beeldschermcontact in plaats van een fysieke zitting.

De fysiotherapeut kan de behandeling declareren onder code 1000 als er een bestaande behandelrelatie is en de behandeling qua kwaliteit en duur overeenkomt met een reguliere behandeling.

Zorgverzekeraars hanteren voor deze behandelwijze geen beperkende voorwaarden en volgen het beleid van de NZa.

Geïntegreerd in de EPD
Physitrack is geintegreerd in o.a. Intramed, SpotOnMedics en Fysiomanager. Verbind uw EPD-systeem met uw Physitrack-account en open de gegevens van de patiënt rechtstreeks in Physitrack. Geen dubbele handelingen meer.

Gratis PhysiApp voor uw patiënten
Patiënten downloaden de gratis PhysiApp om oefenvideo’s te bekijken en feedback te geven over hun voortgang. De herinneringen in de app houden patiënten op het juiste spoor en gemotiveerd. De app is gratis beschikbaar voor iOS, Apple Watch en Android. 

Wij gebruiken al Physitrack...
Indien u al Physitrack gebruiker bent, krijgt u 25% korting op uw huidige licentie(s) bij Physitrack. Gaarne even vermelden bij uw aanmelding.

Hoe werkt het?

  • Middels onderstaand formulier maakt u kenbaar gebruik te willen maken van deze aktie.
  • Vervolgens maken wij voor u een account aan bij Physitrack waarna u enkele e-mails ontvangt waarmee u verder op weg wordt geholpen. 
  • Heeft u vragen dan kunt u altijd met ons bellen.
  • Vermeld bij opmerkingen: "Gratis InPraktijk met Gratis Physitrack"

Aangenaam kennismaken, InPraktijk is de naam!