Word lid, en ontvang het Lidmaatschap van InPraktijk en 1 licentie ZorgDomein voor € 0 in 2019!

Besluit u om in april, mei en juni lid te worden van InPraktijk, dan krijgt u niet alleen het lidmaatschap van InPraktijk gratis, maar betaalt u ook geen kosten voor ZorgDomein in 2019. Dit geldt voor 1 locatie plus alle geregistreerde zorgverleners.

InPraktijk

Met meer dan 500 leden is InPraktijk de grootste netwerkorganisatie voor praktijkhouders in Nederland.

InPraktijk heeft alle kennis, ervaring en deskundigheid van ondersteunende faciliteiten, producten en diensten, centraal voor u georganiseerd. Vanuit een breed aanbod kunt u precies datgene afnemen waaraan uw praktijk behoefte heeft. We bieden niet alleen faciliteiten, producten en diensten, maar begeleiden en ondersteunen u volledig.

"Praktisch ontzorgen" noemen we dat.

Niet voor niets maakt ruim 50% van de KNGF-Plus praktijken gebruik van InPraktijk om dit voor hen te regelen. Ook zorginkopers van zorgverzekeraars kennen de toegevoegde waarde van InPraktijk. 

InPraktijk adviseert, gevraagd en pro-actief, hoe u als praktijk de uitdagingen aan kunt gaan.

De voordelen van het lidmaatschap van InPraktijk is een veelvoud van uw investering. Een praktijk met vier fysiotherapeuten kan al snel meer dan € 1.000,- per jaar besparen, en kost slechts €19,85 excl. btw per maand.

Maar om u te overtuigen van onze meerwaarde krijgt u wanneer u lid wordt in de maanden april, mei en juni het lidmaatschap van InPraktijk kostenloos in 2019.

ZorgDomein

En als kers op de taart laten we u ook nog eens geheel kostenloos kennismaken met de nummer 1 toepassing in verwijzingen, ZorgDomein.

Er maken al meer dan 350 fysiotherapiepraktijken, die zijn aangesloten bij InPraktijk, gebruik van ZorgDomein.  Dat komt omdat ZorgDomein meer is dan alleen een communicatieplatform.

De 4 grootste voordelen op een rij:

  1. Als praktijk bent u beter in beeld bij huisartsen in uw werkomgeving. Via ZorgDomein laat u huisartsen zien welke diensten en specialisaties uw praktijk aanbiedt. 91% van alle huisartsen werkt namelijk met ZorgDomein.
  2. U ontvangt verwijzingen digitaal, compleet én volgens de richtlijnen. U voegt de verwijsbrief met één druk op de knop toe aan het patiëntendossier.
  3. Met ZorgDomein rapporteert u snel en veilig aan de huisarts over de behandeling, óók zonder voorafgaande verwijzing via ZorgDomein. Een perfecte functie om nog nauwer samen te werken met de huisarts én uw discipline goed op de kaart te zetten.
  4. Via de geïntegreerde zorgmessenger Patiëntoverleg overlegt u veilig en eenvoudig met andere zorgverleners, wanneer het u uitkomt.

 

Wacht niet te lang, want we hebben slechts een beperkt aantal licenties ingekocht.

Wilt u ook worden ontzorgd, en niet meer teveel betalen voor producten en diensten en gratis proefdraaien met ZorgDomein? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Hoe werkt het?

  • Ten eerste dient u zich aan te melden als lid via onderstaand formulier.
  • Vervolgens ontvangt u instructies van ons hoe u aan te melden bij ZorgDomein.
  • En kunt u direct profiteren van alle andere voordelen die een lidmaatschap u biedt.

Bel met 041 63 69 163 of vul onderstaand formulier in, en wij noteren u als nieuw lid van InPraktijk.

Vermeld bij opmerkingen: "Gratis InPraktijk met Gratis ZorgDomein"