Videobellen via MijnZorgApp nu beschikbaar!  

De afsprakenmodule en oefeningenmodule van MijnZorgApp kent u waarschijnlijk al.  Sinds dit weekend is het tevens mogelijk om via MijnZorgApp videobellen je patiënt op afstand te behandelen. Afgelopen weekend is de app beschikbaar gesteld in de Appstore van Apple. Momenteel wordt er hard gewerkt om ook Android gebruikers komende week nog deze mogelijkheid te bieden. 

3 maanden gratis uitproberen

Omdat het nu een onrustige en vreemde periode is en wij weten hoe belangrijk eHealth mogelijkheden nu voor u zijn komen wij u graag tegemoet. Maak daarom gebruik van een drie maanden gratis proefaccount. Deze actie is geldig t/m 15 april

En daarna?

Wanneer u tevreden bent (en dat bent u!) continueert u MijnZorgApp voor 10,00 per maand per account. Door de samenwerking tussen MijnZorgApp, de WVF en InPraktijk betalen InPraktijk leden slechts 8,50 per therapeut per maand!

Ook InPraktijk wil de fysiotherapie helpen. Ben je nog geen lid van InPraktijk en start je voor 15 april met MijnZorgApp dan is lidmaatschap van InPraktijk het eerste halfjaar kosteloos. Na 6 maanden houdt de licentie automatisch op en stopt het lidmaatschap InPraktijk, tenzij u aangeeft te willen continueren.

Maakt u al gebruik van de MijnZorgApp? 

Dan is videobellen t/m april geheel gratis zonder verdere verplichtingen.! 

Goed verhaal WVF! Wat moet ik doen?

Wilt u gebruik maken van de gratis proeflicentie?

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in. En vermeld: Actie MijnZorgApp WVF

Binnen 2 werkdagen hebt u dan de benodigde middelen in huis om MijnZorgApp te installeren!

 

Disclaimer: De WVF is geen partij en heeft geen commerciële belangen bij MijnZorgApp of InPraktijk.