In samenwerking met InPraktijk kunnen wij praktijken, die nu nog geen Physitrack gebruiken, 8 weken kosteloos Physitrack aanbieden. 

Indien u al Physitrack gebruiker bent, kunt u voor € 19,65 per maand InPraktijk lid worden. U krijgt dan 25% korting op uw huidige licentie(s) bij Physitrack en maakt dan tevens gebruik van alle andere collectieve inkoopafspraken die InPraktijk biedt. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Inkoopvoordeel.

De WVF verwacht op deze manier een praktische en nuttige oplossing te bieden. Waarom? Omdat we er zijn om de praktijken te helpen. In goede maar vooral ook nu in minder goede tijden. 

Hoe werkt het?

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in. En vermeld: Actie Physitrack WVF

Physitrack neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om deze actielicentie te activeren. En goed om te weten: na 8 weken houdt de licentie automatisch op tenzij u aangeeft te willen continueren.

Wilt u na 8 weken blijven werken met Physitrack? Wordt dan lid van InPraktijk en als WVF lid krijgt u de 1e 6 maanden kosteloos. Een jaarlidmaatschap kost normaal 238,20 per jaar en nu voor leden WVF €119,10 voor het 1e jaar. Zodat u o.a. kunt genieten van 25% korting op de licentiekosten Physitrack.

Deze actie is geldig t/m 15 april.

 

Disclaimer: De WVF is geen partij en heeft geen commerciële belangen bij Physitrack of InPraktijk.