Beheersaudit – pre-beheerstoetsing

Samen met uw collega’s, heeft u hard gewerkt om alle dossiers op orde te hebben conform de eisen van de beheers audit. Om er zeker van te zijn dat alles klopt, is er de pre-Beheerstoetsing. Het omvat het totale proces met betrekking tot de dossiervorming voorafgaand aan de werkelijke beheers audit. Waar wordt u op getoetst? Hoe gaat het in zijn werk? We leggen de vinger op de zere plek bij eventuele tekortkomingen.

De doelstelling is dat u op de hoogte bent van het niveau van de dossiervorming en zeker weet dat u de beheers audit goed zult doorstaan.

Een ervaren auditor komt een dagdeel op de praktijk langs en doet de beheers audit exact zoals deze ook zal worden uitgevoerd door het auditbureau. De praktijkhouder en een aantal therapeuten (afhankelijk van de grootte van de praktijk) worden geïnterviewd om inzicht te verkrijgen in de onderdelen van de beheers audit.

Aan de hand van deze toetsing stelt onze auditor een rapport op en krijgt u inzicht in het niveau van jullie verslaglegging.

Tarief € 625,- vrij van btw.

Wilt u met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen de audit in gaan? Maak dan gebruik van deze dienst en vul het onderstaande formulier in.