Hulpmiddelen via Fietsen op maat

Bewegingsbeperking in de heup en/of knie komt veel voor. Tijdelijk of soms ook blijvend. We weten allemaal dat de fietsbeweging een hele positieve uitwerking op de mobiliteit heeft na operatie. Hierbij gebruik je geen sterke mechanische krachten, maar een repeterende beweging binnen de Range Of Motion (ROM). Met een excentrische draaicirkel wordt de bewegingsuitslag van het knie- en heupgewricht beïnvloed. Echter, de fietsbeweging kan bij 100 graden knieflexie pas gemaakt worden. Een trapas-verkorter kan soms uitkomst bieden, maar heeft als groot nadeel dat ook de strekking beperkt wordt.

Fietsen op Maat.com heeft de uitkomst. Met de ROM-reva heb je een echt fysiotherapeutisch trainingsmiddel in de praktijk. Solide en makkelijk instelbaar. De ROM-herstel is er om te verhuren. Cliënten kunnen zo op een hometrainer extra goed werken aan herstel. De ROM-pedaal is gemaakt om aan een normale fiets te bevestigen, in het geval van een blijvende beperking in knieflexie.

Wij gaan niet zomaar met elke firma een inkoopafspraak aan, maar dit past perfect in onze filosofie van zelfmanagement, actieve revalidatie en efficiënte/effectieve behandeling.

InPraktijk-leden kunnen deze producten bestellen met 10% korting! 

Met deze oplossingen is fietsen al goed mogelijk bij een knieflexie van 70 graden!

ROM-reva: Ideaal voor in jouw fysiotherapiepraktijk. De ROM-reva wordt per set besteld. Normale prijs: € 780,45. Korting voor InPraktijk-leden: 10%. Dus: € 702,42

ROM-herstel: Advies verhuurprijs: € 10,- per week. Normale prijs per stuk: €189,-. Korting voor InPraktijk-leden: 10%. Dus: € 170,10

ROM-pedaal: Bestel deze links of rechts om een oplossing te bieden bij blijvende beperking in heup- of knieflexie, zodat jouw cliënt toch gewoon kan fietsen. Hanteer voor de cliënt de gebruikelijke prijs, zie de korting als jouw advieskosten.

Per pedaal normaal: €179,-. Korting voor InPraktijk-leden: 10%. Dus: € 161,10.

Bestellen kan via Fietsenopmaat.com. Geef bij je bestelling aan dat je InPraktijk-lid bent.

Ga naar de website Fietsenopmaat.com voor meer informatie