Met videobellen, en meer dan 10.000 huiswerkoefeningen op video & automatische afsprakenreminders! Blijft u in contact met uw cliënten!

 

Voor wie is MijnZorgApp bedoeld?

MijnZorgApp is ontwikkeld voor de cliënten van fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Inmiddels werken er al honderden praktijken en duizenden therapeuten met de app. De zorgmarkt vraagt om steeds meer innovatieve oplossingen om tegemoet te komen aan trends en ontwikkelingen als de 24/7 economie, digitalisering, vergrijzing en de mondige en actieve zorgconsument. 

De combinatie van het automatisch ontvangen van afspraakherinneringen en huiswerkoefeningen op mobiel, maakt de app uniek in de fysiotherapie! MijnZorgApp is een combinatie van het platform huiswerkoefeningen.nl (HWO) en de afsprakenapp. 

MijnZorgApp biedt een ideale mix tussen fysieke behandeling en online gemak!

 

Klik hier voor informatie over de tijdelijke speciale aanbieding voor leden WVF

 

Hoe werkt MijnZorgApp?

Als een praktijk ervoor kiest om MijnZorgApp af te nemen, dan krijgt iedere therapeut eigen inloggegevens voor de beveiligde online omgeving. MijnZorgApp is gekoppeld aan verschillende EPD software.

De koppeling zorgt ervoor dat MijnZorgApp automatisch informatie uit het EPD kan halen. Hierdoor ontvangt jouw cliënt dus automatisch afspraken herinneringen en huiswerkoefeningen op zijn telefoon en worden behaalde resultaten uit de huiswerkoefeningen automatisch geregistreerd in je cliëntdossier

Je maakt als therapeut zelf een selectie van relevante huiswerkoefeningen. Jouw cliënt krijgt dus alleen de voor hem of haar relevante oefeningen te zien. Wanneer het tijd is voor het uitvoeren van een oefening dan ontvangen cliënten automatisch een pushbericht.

MijnZorgApp gemakkelijk en snel in gebruik voor zowel therapeut als voor cliënt!

Videobellen via MijnZorgApp nu beschikbaar en 3 maanden geheel kosteloos via InPraktijk.

Wanneer u tevreden bent (en dat bent u!) continueert u MijnZorgApp voor 10,00 per maand per account. Door de samenwerking tussen MijnZorgApp en InPraktijk betalen InPraktijk leden slechts 8,50 per therapeut per maand!

Bent u nog geen lid van InPraktijk en start u voor 15 april met MijnZorgApp dan is lidmaatschap van InPraktijk het eerste halfjaar kosteloos in 2020, mits u zich aanmeldt natuurlijk. Na deze 6 maanden wordt het abonnement automatisch voortgezet voor € 19,85 ex. btw per maand. 

Vul het onderstaande formulier in en vermeld daarbij: MijnZorgApp