Het vergroten van competenties op vakinhoudelijk gebied en op het gebied van ondernemen in de zorg zijn belangrijk bij de doorontwikkeling van fysiotherapiepraktijken. InPraktijk werkt met een aantal opleidingsinstituten samen en heeft daarnaast ook zelf een aantal trainingen en cursussen in huis.

Ons aanbod

FEDUCON: Het opleidingsinstituut voor 'Ondernemen in de zorg'

Om de toekomst van je onderneming veilig te stellen moet je weten wat er in de zorgmarkt speelt. Welke kansen biedt de zorgmarkt? Waar liggen de mogelijke bedreigingen? Waar is onze praktijk sterk in en waar mogelijk juist niet? Hoe is mijn financiële positie? Welke strategische keuzes maken we voor de komende jaren? Hoe vertaal ik de strategie naar operationele plannen en uitvoering? Kortom: hoe zorg ik dat het met onze praktijk goed blijft gaan?

InPraktijk is de samenwerking met Feducon aangegaan, omdat zij trainingen en leerlijnen bieden die allen in het teken staan van ‘Ondernemen in de zorg’. Professioneel en praktisch! De ervaringen van deelnemers aan Feducon trainingen zijn zeer positief.

Korting voor Inpraktijk-leden
InPraktijk-leden kunnen alle trainingen en leerlijnen van Feducon volgen met een korting van maar liefst 15,5%! Geef bij je inschrijving aan dat je lid bent van InPraktijk.

BREEDERODE: Vakinhoudelijke cursussen

Na een aantal jaren waarin we zelf cursussen aangeboden hebben op het gebied van beweegprogramma’s, blijkt de markt voor ons te klein geworden. Dat was een van de redenen om de samenwerking met Breederode te zoeken. Breederode is een zelfstandige opleidingsorganisatie die de post-HBO poot van Hogeschool Rotterdam heeft voortgezet.

Naast cursussen op het gebied van beweegprogramma’s bieden zij nog veel meer interessante cursussen en opleidingen aan.

Korting voor InPraktijk-leden
InPraktijk-leden kunnen alle cursussen en opleidingen van Breederode volgen met een korting van 5%! Bij inschrijving kom je het vak ‘opmerkingen’ tegen. Geef daar aan dat je InPraktijk-lid bent.

 

Dry Needling is in de meeste praktijken niet meer weg te denken. Snelle resultaten en het scheppen van gunstige voorwaarden voor herstel blijken aantrekkelijk om deze vorm van therapie te integreren binnen de fysiotherapie.

Jelle de Moor biedt een gedegen opleiding aan, waarna je Dry Needling op een goede manier kunt toepassen in de praktijk. We hebben bewust niet gekozen voor samenwerking met een korte 3-4 daagse basiscursus. Tot op heden hebben we alleen maar positieve feedback gekregen op de inhoudelijke kwaliteit van deze cursus.

Korting voor InPraktijk-leden
InPraktijk-leden kunnen deze 8-daagse basiscursus Dry Needling volgen met een korting van 7,5%! Bij inschrijving kom je het vak ‘aanvullende opmerkingen’ tegen. Geef daar aan dat je InPraktijk-lid bent, zodat de korting verrekend wordt.[/vc_column_text][/vc_column]

Lid worden

U bent al lid van InPraktijk voor slechts €19,65 exclusief btw per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten
[recaptcha]