U bent specialist in uw vakgebied. Daardoor levert u op een efficiënte manier de beste zorg. InPraktijk heeft specialisten in huis die juist zeer bedreven zijn in de ondersteunende activiteiten. Door gebruik te maken van specialisten in plaats van generalisten, leveren wij de meest efficiënte ondersteuning aan u.

Declaratie ondersteuning

Declareren. Veel fysiotherapeuten ervaren dit als een tijdrovende en weinig bevredigende bijeenkomstigheid. Het (gedeeltelijk) uitbesteden van het declaratieproces aan InPraktijk biedt veel voordelen!

Quickscan declareren

Voor veel praktijken is declareren een noodzakelijk kwaad. Daardoor wordt vaak niet efficiënt gedeclareerd of worden niet alle mogelijkheden benut. InPraktijk heeft de kennis en expertise om uw declaratiesysteem door te lichten.

Facturatieservice

InPraktijk biedt u de mogelijkheid om facturatiebestanden volledig door InPraktijk te laten verwerken. Dit betekent dat de praktijk hier vrijwel geen werk meer van heeft.

Praktijkcoördinator

De praktijkcoördinator is uw rechterhand en zorgt dat uw praktijkorganisatie in vertrouwde handen is, zodat de zorgverleners rust en ruimte hebben voor de cliënt.

P&O Advies

Als InPraktijk hebben we de beschikking over P&O adviseurs, met specifieke expertise op het gebied van fysiotherapie. Daarmee haalt u kennis en know-how in de praktijk waarover u zelf niet beschikt.

Telefoonservice

Voor je patiënt kún je 24/7 bereikbaar zijn! Niet alleen om ze de beste service te bieden, maar ook om te voorkomen dat een potentiële cliënt naar een andere praktijk gaat omdat hij jou niet te pakken krijgt.

Bedrijfsconcept

Door veranderingen in de zorgverlening valt fysio- en oefentherapie voor het grootste deel buiten de basisverzekering. Herverzekering voor fysio- en oefentherapie vindt maar ten dele plaats. Voor bedrijven is dit een bedreiging.

Marketing

Ook op het gebied van marketing bieden wij genoeg ondersteuning op het gebied van onder andere e-mailmarketing, fotografie, narrowcasting, social media, tekst en vorm, website, WhatsApp Fysio en zoekmachineoptimalisatie.