Intramed

De intensieve samenwerking tussen InPraktijk en Intramed zorgt ervoor dat u een interessant prijsvoordeel ontvangt als InPraktijk-lid. De relatie tussen InPraktijk en Intramed gaat echter veel verder!

Intramed maakt efficiënte en betaalbare software voor de zorgpraktijk. Ze bieden fysiotherapeuten slimme softwareoplossingen voor de praktijkvoering. Een volledig EPD geïntegreerd met uw praktijkadministratie en handige apps voor u en uw cliënt.

Intramed vormt de schakel tussen overheid, verzekeraars, cliënten en u als therapeut en/of praktijkhouder. We voldoen aan alle wensen en eisen die worden gesteld en lopen net dat stapje harder. Alles om therapeuten zoveel mogelijk te ontzien en een betrouwbaar product te leveren.

Regelmatig organiseert Intramed informatie- en demobijeenkomsten over ontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.

Intramed

Een compleet afsprakenbeheer, een EPD, declareren en de boekhouding ineen. Volledig geïntegreerd en efficiënt afgestemd op uw wensen. U kunt het hele therapieverloop van uw cliënten vastleggen, maar bent vrij om stappen over te slaan of later in te vullen. Zo hebt u sneller een optimaal EPD.

Intramed PLUS

Uw cliënt online betrekken bij het zorgproces, afspraken maken en beheren, vragenlijsten online klaarzetten zodat uw cliënt deze thuis al kan invullen, kan met Intramed PLUS. Daarnaast krijgt u met Intramed PLUS de beschikking over:

  • Aanvullende richtlijnen KNGF
  • Aanvullende richtlijnen specialismen
  • Bijbehorende meetinstrumenten
  • Behandelrichtlijnen
  • Richtlijnen orthopedische klachten
  • En voldoet u aan de eisen voor plus-contracten.

Intramed OnLine

Overal online. Via smartphone, tablet of pc. Kies voor vrijheid en ga zorgeloos werken in de cloud. Nooit meer updates installeren of een back-up maken. 100% veilig. 100% betrouwbaar.

Informatiebeveiliging

Intramed is als eerste softwareleverancier NEN7510 én ISO27001 gecertificeerd. Hiermee laten ze zien dat ze voldoen aan de hoogste internationale eisen voor informatiebeveiliging. Uw praktijk- en cliëntgegevens zijn dus maximaal beveiligd in Intramed.

Voordelen voor InPraktijk-leden

Als InPraktijk-lid ontvangt u voordeel op Intramend producten in combinatie wat we Total Practice Management noemen.

Meer informatie of direct afsluiten? Ga naar Total Practice Management.