helpende hand

Over InPraktijk

Kwaliteitsmanagement
InPraktijk heeft alles in huis om je te helpen bij het opzetten, implementeren, onderhouden en coachen bij het voeren van een praktisch kwaliteitssysteem. Wij verzorgen deze dienstverlening inmiddels al voor meer dan 500 praktijken. Ook voor praktijken die al gecertificeerd zijn is onze dienstverlening zeer interessant.

Inkoopvoordeel
InPraktijk heeft naast het brede service- en faciliteiten aanbod, nog een ander groot voordeel, namelijk ‘inkoopvoordeel’. Omdat InPraktijk voor honderden praktijken producten en diensten inkoopt profiteer je van hoge kortingen.

Praktijkondersteuning
Je bent specialist op jouw vakgebied. Daardoor lever je op een efficiënte manier de beste zorg. InPraktijk heeft specialisten in huis die juist zeer bedreven zijn in de ondersteunende activiteiten. Door gebruik te maken van specialisten in plaats van generalisten leveren wij de meest efficiënte ondersteuning aan u.

Software
Hoe zorg je voor meer nieuwe klanten en extra omzet? Hoe zorg je ervoor dat de mensen terug komen en ambassadeur worden van de praktijk? Wij hebben als InPraktijk een aantal unieke tools in huis waarmee je je uitstekend kunt onderscheiden van de concurrentie en waarmee extra omzet kan worden binnengehaald.

Opleidingen
Het vergroten van competenties op vakinhoudelijk gebied en op het gebied van ondernemen in de zorg is belangrijk bij de doorontwikkeling van fysiotherapiepraktijken. InPraktijk werkt met een aantal opleidingsinstituten samen en heeft daarnaast ook zelf een aantal trainingen en cursussen in huis.

Marketing en communicatie
Samen maken wij een analyse van de externe omgeving, de regio, de interne organisatie en de missie van de praktijk. Wanneer we weten wie we zijn, welke kant we op willen en waar je over 3 jaar willen staan, pas dan kunnen we onze doelgroep bepalen. Op basis daarvan kunnen wij de marketing en communicatiestrategie gaan invullen en samen bepalen welke middelen we hoe en wanneer gaan inzetten.

Lid worden

U bent al lid van InPraktijk voor slechts €19,65 exclusief btw per maand. U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Ja, ik ga akkoord met de genoemde kosten
[recaptcha]