All-In salaris

InPraktijk biedt in samenwerking met de werkgeversvereniging Fysiotherapie ondersteuning middels all-in salaris, die onrust bij je medewerkers voorkomt, en ervoor zorgt dat je als werkgever geen risico loopt op claims. In afstemming met onze juristen adviseren we om de werkgeverspremies uit het all-in salaris te halen. Dat kan door het percentage over de omzet zodanig te verlagen dat de bruto maandsalarissen hetzelfde blijven. Dat betekent dat het toekomstige stijgen en dalen van werkgeverspremies voor rekening van de werkgever komt. Geadviseerd wordt om dit in een nieuw contract dan wel addendum vast te leggen.

Onze ervaren P&O adviseurs kunnen u ondersteunen bij deze veranderingen met juridisch getoetste documenten als een addendum dan wel een nieuw contract. Daarnaast helpen wij u met de communicatie naar de medewerkers middels een informatiespecial, met daarin heldere uitleg en achtergrond informatie. Tenslotte ontvangt u een rekenmodel, waarmee u (of uw salarisadministrateur) eenvoudig het nieuwe omzetpercentage kunt berekenen.

Een uitgebreid en helder advies met de genoemde documenten ontvangt u voor de prijs van 240 euro excl BTW, waarmee u voor alle fysiotherapeuten met een variabel contract de arbeidsvoorwaarden kunt aanpassen. Als u lid bent van de werkgeversvereniging of u aanmeldt als nieuw lid ontvangt u korting en betaalt u 199 euro excl BTW.

Voorkom onrust en maak uw arbeidsvoorwaarden in orde. Wanneer u daarbij ook lid wilt worden van de werkgeversvereniging Fysiotherapie, geef dit dan bij  uwaanmelding aan. Lid zijn van de werkgeversvereniging kost momenteel nog niets.

JA, ik maak graag gebruik van deze ondersteuning! 

InPraktijk en Werkgeversvereniging Fysiotherapie wil praktijkhouders ondersteunen op dit gebied en biedt haar leden voordeel aan:

  • Ik ben al lid van de Werkgeversvereniging Fysiotherapie. De kosten voor de ondersteuning bedragen € 199,- excl BTW
  • Ik meld me kosteloos aan als lid van de werkgeversvereniging Fysiotherapie. De kosten voor de ondersteuning bedragen € 199,- excl. BTW
  • Ik ben en word geen lid van de werkgeversvereniging en betaal € 240,- excl. BTW voor de ondersteuning

Indien u geen lid wordt van de Werkgeversvereniging Fysiotherapie, maar wel al lid bent van InPraktijk geldt eveneens een gereduceerd tarief (€ 210,- ex. BTW)

Wilt u eventuele negatieve consequenties voor zijn? Maak dan gebruik van onze P&O-dienst en vul het onderstaande formulier in.