Praktijkondersteuning fysiotherapie

U bent specialist in uw vakgebied. Daardoor levert u op een efficiënte manier de beste zorg. InPraktijk heeft specialisten in huis die juist zeer bedreven zijn in de ondersteunende activiteiten. Door gebruik te maken van specialisten in plaats van generalisten, leveren wij de meest efficiënte ondersteuning aan u.

Praktijkcoördinator
De praktijkcoördinator is uw rechterhand en zorgt dat uw praktijkorganisatie in vertrouwde handen is, zodat de zorgverleners rust en ruimte hebben voor de cliënt.

Meer over praktijkcoördinator

P&O Advies
Als InPraktijk hebben we de beschikking over P&O adviseurs, met specifieke expertise op het gebied van fysiotherapie. Daarmee haalt u kennis en know-how in de praktijk waarover u zelf niet beschikt.

Meer over P&O advies

All-in Salaris
InPraktijk biedt in samenwerking met de werkgeversvereniging Fysiotherapie ondersteuning bij middels all-in salaris, die onrust bij je medewerkers voorkomt, en ervoor zorgt dat je als werkgever geen risico loopt op claims.

Meer over all-in salaris

Telefoonservice
Voor uw patiënt kunt u 24/7 bereikbaar zijn! Niet alleen om ze de beste service te bieden, maar ook om te voorkomen dat een potentiële cliënt naar een andere praktijk gaat omdat u niet bereikbaar bent .

Meer over 24/7 telefoonservice

Bedrijfsconcept
Door veranderingen in de zorgverlening valt fysio- en oefentherapie voor het grootste deel buiten de basisverzekering. Herverzekering voor fysio- en oefentherapie vindt maar ten dele plaats. Voor bedrijven is dit een bedreiging.

Meer over bedrijfsconcept

Marketing en communicatie
Ook op het gebied van marketing bieden wij genoeg ondersteuning op het gebied van onder andere e-mailmarketing, fotografie, narrowcasting, social media, tekst en vorm, website, WhatsApp Fysio en zoekmachineoptimalisatie.

Meer over marketing en communicatie