Praktijkondersteuning fysiotherapie

U bent specialist in uw vakgebied. Daardoor levert u op een efficiënte manier de beste zorg. InPraktijk heeft specialisten in huis die juist zeer bedreven zijn in de ondersteunende activiteiten. Door gebruik te maken van specialisten in plaats van generalisten, leveren wij de meest efficiënte ondersteuning aan u.

 

24/7 Telefoonservice
Voor uw patiënt kunt u 24/7 bereikbaar zijn! Niet alleen om ze de beste service te bieden, maar ook om te voorkomen dat een potentiële cliënt naar een andere praktijk gaat omdat u niet bereikbaar bent .

Meer over 24/7 telefoonservice

Accountant
AccountAnders heeft op haar website een calculatiemodel dat eenvoudig in te vullen is zodat je weet wat de kosten zijn voor jouw praktijk (ook goed om te vergelijken met wat je nu betaalt): https://www.accountanders.nl/prijs-berekenen-accountant/

Meer overAccountAnders

Aanpassing overeenkomsten met een All-in Salaris
InPraktijk biedt in samenwerking met de werkgeversvereniging Fysiotherapie ondersteuning bij de aanpassing van overeenkomsten met een all-in salaris. Voorkom onrust bij je medewerkers en zorg ervoor dat je als werkgever geen risico loopt op claims.

Meer over aanpassing van de overeenkomsten met een all-in salaris

Cloud computing met G Suite
Cloud computing stelt organisaties in staat om op ieder moment toegang te krijgen tot servers, applicaties en data. De data wordt allemaal opgeslagen in streng beveiligde datacenter die worden onderhouden door ICT-specialisten.

Meer over Cloudcomputing met G Suite

eHerkenning met Reconi

Het systeem eHerkenning wordt beschouwd als de opvolger van 'DigiD voor bedrijven'. Het is feitelijk ook een soort zakelijke DigiD: waar burgers privé DigiD gebruiken om veilig in te loggen bij overheidsinstanties, doen bedrijven dat via eHerkenning.

Meer over eHerkenning

etol Hychiene

Het leveringspakket van etol Nederland omvat een breed assortiment van reinigingsmiddelen, hulpmaterialen en doseerapparatuur. 

Meer over etol Hygiene

Facturatie & incasso service
Deze faciliteit omvat het versturen van de nota, en (zo nodig) drie herhaalnota’s. Mocht de factuur alsnog niet worden betaald, dan wordt het minnelijke incassotraject automatisch gestart.

Meer over Facturatie & incasso service

ICT Inkoop en beheer met CGM
Software en data in de Cloud. Beeldbellen en videoconsulting dankzij verschillende apparaten toegankelijk voor iedereen. Nieuwe technologieën meer en meer geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Daaruit volgt de vraag naar 1 ICT aanspreekpunt voor alles.

Lees meer over ICT inkoop en beheer CGM

Marketing en communicatie
Ook op het gebied van marketing bieden wij genoeg ondersteuning op het gebied van onder andere e-mailmarketing, fotografie, narrowcasting, social media, tekst en vorm, website, WhatsApp Fysio en zoekmachineoptimalisatie.

Meer over marketing en communicatie

Muziekrechten Buma en Sena
Via InPraktijk betaalt u voor muziekrechten in uw praktijk aan Buma en Sena, respectievelijk 15% en 10% minder voor de rechten van componisten/tekstdichters en uitvoerenden.

Meer over Muziekrechten Buma en Sena

Narrowcasting
Narrowcasting, ook wel ‘digital signage’ genoemd, is een 'must have' voor uw wachtkamer. Het is een soort van privé-televisiekanaal. Met een narrowcasting scherm draagt u maatwerk kennis en informatie over aan uw doelgroep.

Meer over Narrowcasting Digital Signage

Praktijkcoördinator
De praktijkcoördinator is uw rechterhand en zorgt dat uw praktijkorganisatie in vertrouwde handen is, zodat de zorgverleners rust en ruimte hebben voor de cliënt.

Meer over praktijkcoördinator

P&O Advies
Als InPraktijk hebben we de beschikking over P&O adviseurs, met specifieke expertise op het gebied van fysiotherapie. Daarmee haalt u kennis en know-how in de praktijk waarover u zelf niet beschikt.

Meer over P&O advies

VOIP Telefonie
100% hosted VoIP zorgt ervoor dat analoge lijnen en ISDN-pakketten overbodig worden. Naast dat het goedkoper is per maand ruimt het ook uw patchkast en serverruimte op. De lijnen bevinden zich immers in de cloud en niet meer fysiek op uw locatie.

Meer over Voip Telefonie