1 april 2020 is definitief de stekker uit veelgebruikte varianten van ISDN getrekken. En dat betekent dat iedereen over moest op VOIP.

Ook InPraktijk zat nog met ISDN en daarom zijn we destijds een onderzoek gestart naar de best passende leverancier voor de InPraktijk organisatie.

Na gedegen onderzoek waarin we bestaande VOIP leveranciers van partners hebben meegenomen zijn we uitgekomen bij voizXL. Ft Leeuwarden maakt al gebruik van hun diensten en op de vraag hoe het contact met de helpdesk is werd geantwoord: ‘Geen idee, het werkt gewoon altijd.’

voizXL als alternatief

voizXL biedt al 10 jaar lang een 100% hosted VoIP omgeving. Een oplossing die je als organisatie zowel een hoop functionaliteiten als mogelijkheden kan bieden. In de onderstaande uiteenzetting treft u een aantal voordelen van deze oplossing ten opzichte van ISDN;

  • Geen investeringen in een centrale en daarmee ook geen onderhouds- en updatekosten;
  • 100% hosted VoIP is niet aan een locatie gebonden: u bent met deze oplossing overal bereikbaar.
  • Zeer lage gesprekskosten.
  • Volledig schaalbaar en flexibel, het betreft immers een maatoplossing.
  • Tal van functionaliteiten, middels dit platform kunt u gebruik maken van alle features die het platform standaard faciliteert.
  • Hoge mate van zekerheid, bij een lokale storing bent u middels de hosted oplossing altijd bereikbaar.
  • voizXL biedt een uitgebreid servicepakket, 24/7 dagen kunt u de technische dienst benaderen (buiten werktijden uitsluitend voor spoedgevallen).
  • 100% hosted VoIP zorgt ervoor dat analoge lijnen en ISDN-pakketten overbodig worden. Naast dat het goedkoper is per maand ruimt het ook uw patchkast en serverruimte op. De lijnen bevinden zich immers in de cloud en niet meer fysiek op uw locatie.

VoizXL hanteert de laagste prijs in de markt. Alle praktijken die tot 1-2-2020 hun bestaande nota hebben laten screenen zijn bij VoizXXL goedkoper uit.

Is uw praktijk nog niet over op VOIP en/of wilt u ook profiteren van lagere tarieven dan kunt u bij voizXL kostenloos op drie manieren een offerte aanvragen:

1. U stuurt een e-mail naar sales@voizxl.nl met kopie van je huidige telefonie factuur, of

2. U belt met sales via 0346-744744, of

3. U vult het uitgebreide aanvraagformulier in: https://voizxl.nl/offerte-aanvraag/

Vergeet bij Opmerkingen niet te vermelden dat u Lid van InPraktijk  bent.