Narrowcasting of digital signage

 

Presenteer uw praktijk visueel sterk naar uw patiënten. Niet alleen extern, zoals via uw website of via folders, maar in de praktijk zelf! Bewegend beeld trekt veel sneller de aandacht en de getoonde content is bovendien snel aan te passen. Dit doet u door middel van narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Schermen zijn toe te passen in de wachtruimte, receptieruimte, behandelruimte of bijvoorbeeld in de oefenzaal.

U krijgt de beschikking over een zeer volledig en geavanceerd systeem, waarmee u zeer gericht informatie over uw praktijk zoals bijvoorbeeld openingstijden en groepsactiviteiten onder de aandacht brengen. U kunt er ook voor kiezen om live informatie van alle belangrijke Nederlandse dagbladen, NOS videonieuws, weerberichten, file-informatie, een grote bibliotheek aan vrij te gebruiken video’s en afbeeldingen of zelfs een stream van uw eigen webcam te tonen.

Compleet pakket

  • Een 32 inch (81 cm) LCD scherm.
  • Kant en klare presentatie in InPraktijk huisstijl inclusief onbeperkt vrij in te vullen en wisselbare praktijkpagina’s.
  • Installatie inclusief kantelbare wandbeugel met slot.
  • Full service onderhoudscontract. Als het scherm niet werkt, wordt het gerepareerd en zo nodig vervangen.
  • Onbeperkt eigen nieuws uitzenden, met gebruik van eigen huisstijl.
  • Diverse extra opties mogelijk.

Tarief
U betaalt een speciaal tarief van slechts  € 62,61 exclusief btw per maand gedurende de 1e drie jaar. Daarna betaalt u  € 27,50 ex btw.

Wilt u ook direct communiceren met uw doelgroep? Vul dan het onderstaande formulier in.