Narrowcasting of digital signage

 

Presenteer uw praktijk visueel sterk naar uw patiënten. Niet alleen extern, zoals via uw website of via folders, maar in de praktijk zelf! Bewegend beeld trekt veel sneller de aandacht en de getoonde content is bovendien snel aan te passen. Dit doet u door middel van narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Schermen zijn toe te passen in de wachtruimte, receptieruimte, behandelruimte of bijvoorbeeld in de oefenzaal.

U krijgt de beschikking over een zeer volledig en geavanceerd systeem, waarmee u zeer gericht informatie over uw praktijk zoals bijvoorbeeld openingstijden en groepsactiviteiten onder de aandacht brengen. U kunt er ook voor kiezen om live informatie van alle belangrijke Nederlandse dagbladen, NOS videonieuws, weerberichten, file-informatie, een grote bibliotheek aan vrij te gebruiken video’s en afbeeldingen of zelfs een stream van uw eigen webcam te tonen.

Presenteer je praktijk visueel sterk naar je patiënten. Niet alleen extern, zoals je website of via folders, maar ook in de praktijk zelf! Bewegend beeld trekt veel sneller de aandacht en de getoonde content (informatie) is bovendien snel aan te passen. Dit doe je door middel van narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Schermen zijn toe te passen in je wachtruimte, receptieruimte, behandelruimte of bijvoorbeeld oefenzaal.

Je krijgt de beschikking over zeer volledig en geavanceerde systeem. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheden van live informatie van alle belangrijke Nederlandse dagbladen, NOS videonieuws, weerberichten, file-informatie, een grote bibliotheek aan vrij te gebruiken video’s en afbeeldingen of zelfs een stream van je eigen webcam?

Bekijk hier een korte promotievideo en ontdek de mogelijkheden voor je praktijk.

Aanbod

eValue8 heeft een speciaal InPraktijk pakket samengesteld. Voor € 30,00 per maand heb je een Opensignage CMS abonnement (looptijd 36 maanden) met zowel basis als branchespecifieke content waarbij de Narrowcasting speler kosteloos in het abonnement is opgenomen. 

Daarnaast ontvang je als InPraktijk lid 10% korting op eenmalige investeringen zoals beeldscherm, wandbeugel en installatie.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de kosten? Neem contact met ons op via onderstaande button.

contact