Software en data in de Cloud. Beeldbellen en videoconsulting dankzij verschillende apparaten toegankelijk voor iedereen. Nieuwe technologieën meer en meer geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Daaruit volgt de vraag naar 1 ICT aanspreekpunt voor alles.

U kunt er terecht voor PC's, Beeldschermen, Toetsenborden, Muizen, Camera's, Laptops, Chrome books, VR Brillen, etc. 

CompuGroup Medical Nederland / Qualizorg.

In Nederland realiseert en beheert CGM verschillende ICT-toepassingen voor zorggroepen, huisartsen, huisartsenposten, (poli-)apotheken, mantelzorgers en patiënten. Kortom: de zorg is hen niet onbekend. CGM garandeert contractueel de productiviteit en continuïteit van de primaire processen van haar klanten. Wanneer Ziggo of KPN een netwerkstoring hebben dan is ook CGM machteloos.

Waarom CGM?

In CGM hebben we één aanspreekpunt gevonden voor alle kenbaar gemaakte wensen. Vrijheid in ondernemerschap vinden we belangrijk bij InPraktijk. Dus ook de keuze vrijheid in hardware. Onze partner moest dan ook Windows, MacOSX, iOS en ChromeOS devices aan en de Oculus Go inclusief voor installatie en beheer en helpdesk kunnen bieden. En dat kan echt niet iedereen. 

 

Voordelen van CGM als partner:

  1. CGM biedt een oplossing voor het mobiele beheer van zowel Apple als Android en nemen zij als enige ook de VR brillen onder hun hoede;
  2. Korte levertijd;
  3. On-site (op de praktijk) service;
  4. Transparante en eenvoudige bestelprocedure;
  5. Concurrerende prijs;
  6. Opgedane kennis in andere zorgsectoren staat tot onze beschikking.

 

Ja maar...

Ongetwijfeld zal je een keer een aanbieding van de Media Markt, Office Center of Sligro voorbij zien komen waarbij de I-pad een tientje goedkoper is. Bedenk dan wel dat ICT de backbone vormt van het primaire proces van je onderneming.

 

Hoe werkt het?

Download hier het bestelformulier waarmee je jouw hard- en software keuze aan CMG kenbaar kunt maken.

Bestellijst downloaden

Mail dit vervolgens naar dennis.vandijken@cgm.com. Zodra CGM het formulier heeft ontvangen, gaan ze er meteen mee aan de slag.

Dennis van Dijken is accountmanager bij CGM en misschien ken je hem al wel van Qualizorg. Dennis zal contact met je opnemen om alles goed door te spreken en de eerste vragen te beantwoorden.

Indien je liever een belafspraak wilt plannen kan dat natuurlijk ook. In dat geval graag even een mailtje sturen met de momenten waarop je beschikbaar bent.

Hier nogmaals het emailadres dennis.vandijken@cgm.com en het mobiele nummer 06-15532465 van accountmanager Dennis van Dijken, zodat je een directe lijn hebt.