Altijd bereikbaar met de telefoonservice

Voor uw patiënt kunt u 24/7, dag en nacht en zelfs in het weekend, bereikbaar zijn. Niet alleen om ze de beste service te bieden, maar ook om te voorkomen dat een potentiële cliënt naar een andere praktijk gaat omdat u niet bereikbaar bent.

Uit onderzoek blijkt dat cliënten die geen gehoor of een antwoordapparaat krijgen, sneller geneigd zijn om een andere praktijk te bellen. Daarnaast blijken veel cliënten het hinderlijk te vinden wanneer het zorgproces wordt verstoord door het beantwoorden van de telefoon door hun zorgverlener.

Voordelen

  • 24/7 persoonlijk bereikbaar voor je cliënten
  • Geen abonnementskosten: Je betaalt dus nu alleen gesprekskosten als de telefoon ook werkelijk door ons wordt opgenomen.
  • Flexibel: je bepaalt helemaal zelf wanneer doorschakelen gewenst is. Dat hoef je ook niet van te voren aan te geven. Van elk gesprek direct een E-mail notificatie in je mailbox.
  • Professioneel: persoonlijke en naar de wensen van jouw praktijk beantwoording door getrainde telefonistes.

Het Resultaat

Bestaande cliënten worden direct telefonisch geholpen. Nieuwe cliënten worden persoonlijk te woord gestaan en de kans dat een potentiële cliënt een andere praktijk belt is daarmee aanzienlijk verkleind. Er ontstaat meer rust tijdens het consult of behandeling. Ergernissen van cliënten, omdat de zorgverlener tijdens het consult of de behandeling gestoord wordt door de telefoon, worden voorkomen.

 

Wat collega's vinden

Fysiotherapie Oud Beijerland - Walter Dool 
‘’Wij zijn de telefoonservice gaan gebruiken omdat we niet meer gestoord wilde worden tijdens behandelingen. Daarnaast is het een goedkoop alternatief voor een fulltime telefoniste. We doen dit nu al sinds 2018’’ - Walter Dool | Fysiotherapie Oud Beijerland

 

Speciaal Tarief InPraktijk leden

Onze leden krijgen 10% korting op het reguliere tarief van € 1,95 én daarnaast zijn er geen vaste abonnementskosten.
Men betaald o.b.v. het no cure no pay principe.

Het tarief is € 1,76 per gesprek (3 minuten), exclusief BTW. 

Wilt u ook altijd bereikbaar zijn? Vul dan het onderstaande formulier in.