Testen en meten met THP2

THP² Europe is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van alle mogelijke gedigitaliseerde test- en meetapparatuur evenals de digitale monitoring systemen, gewaarborgd met kwaliteitseisen, ten behoeve van de sport-, wellness-, (para)medische en arbeidsmanagementmarkt.

THP² Europe biedt hiermee oplossingen om valide en betrouwbaar te testen in een reproduceerbare omgeving om zo de kwaliteit van testen en monitoring te bevorderen. Bovendien worden de resultaten gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en daarmee is een continue ontwikkeling van het systeem gewaarborgd. 

Als u een ondernemer bent in de fitness-, fysiotherapie-, wellness- of gezondheid managementsector of Arbodienst dan is het Total Health & Performance Plan uw kans om net als steeds meer bedrijven te professionaliseren op een wetenschappelijke basis.

Het gedachtegoed achter het Total Health and Performance Plan (THP²) is dat een goede gezondheid een basisvoorwaarde is voor het optimaal functioneren van mensen, zowel in de privé- als werksituatie.

Door onze samenwerking met THP2 Europe is er de unieke mogelijkheid ontstaan om als praktijk de potentie die het testen en meten van gezondheid biedt te gaan ontsluiten met een professionele partner! Kijk voor meer informatie over THP2 op www.thp2.eu.

Korting op THP2 via InPraktijk

Wij hebben bij THP2 een centrale licentie ingekocht waardoor u als InPraktijk-lid ten eerste geen licentiekosten (normaal € 1.980,- per jaar). U betaalt alleen per uitgevoerde test een bedrag van €6,50.

U kunt nu dus zonder investering starten om bijvoorbeeld bedrijven tot uw klant te maken of meer lifestyle rapporten te genereren met een professioneel en betrouwbaar systeem.

Stappenplan voor het gebruik van het THP2 Health Portal.

  • Praktijk volgt cursus
  • Praktijk vraag gebruik THP2 Health Portal aan via InPraktijk
  • InPraktijk zorgt voor overeenkomst met praktijk voor het gebruik hiervan
  • THP2 richt de basis configuratie in en neemt contact op met de praktijk voor een teamview sessie van max. 1 uur.
  • Indien er behoefte is aan extra uitleg, of aanpassing aan de basisconfiguratie gewenst is berekend THP2 de daarvoor benodigde uren en/ of voorrijkosten door € 85,- / € 85,- (  m.u.v. Waddeneilanden)
  • Communicatie voor het gebruik van het THP2 Health Portal altijd via support@thp2.eu

Om u te ondersteunen en goed op weg te helpen wordt er regelmatig een cursusdag georganiseerd. Alleen als u die gevolgd hebt kunt u goed werken met het systeem. Aan deze cursus is wel een bijdrage in de kosten verbonden van 95,-.

Vraag naar de cursusdata of meld u direct aan voor de THP2 Health Portal via InPraktijk middels onderstaand formulier.