De Qualiview Bedrijfsvoeringstool, is een waardevol instrument voor de praktijk.

Als fysiotherapeut weet udat er bij het runnen van je praktijk veel meer komt kijken dan alleen goede zorg verlenen aan uw cliënten. Als ondernemer bent u ook verantwoordelijk voor uw bedrijfsvoering. Maar hoe weet u of u als praktijk waarde creëert voor iedere euro die u uitgeeft?

De Qualiview Bedrijfsvoeringstool is een praktisch instrument waarmee u als praktijk verschillende aspecten van de bedrijfsvoering kunt vergelijken met soortgelijke organisaties. Denk bijvoorbeeld aan de inkomsten, uitgaven en het personeelsbeleid van de praktijk. Met deze inzichten heb je concrete handvatten in handen om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

 

Om richting te geven aan je organisatie heb je inzicht nodig. Dat praktijken zichzelf eenvoudig kunnen vergelijken op het vlak van bedrijfsvoering is natuurlijk mooi. Maar de Qualiview Bedrijfsvoeringtool tool biedt straks ook de mogelijkheid om contact op te nemen met soortgelijke praktijken.

Dit betekent dat je van elkaar kunt leren. Dat laatste spreekt me bijzonder aan. Want twee van de kernwaarden van Fys´Optima zijn samenwerken én delen., en daarom doen alle Fys´Optima partners mee.

De Qualiview Bedrijfsvoeringstool wordt hierdoor daadwerkelijk gevuld en onderhouden. Alleen zo komen we samen verder. 

 

Ook voor InPraktijkleden is deelname mogelijk tegen een aantrekkelijke prijs.

De reguliere prijs bedraagt € 395 per jaar. 

Dit jaar hanteert Qualiview de volgende introductieprijzen per jaar:

t/m 4 mw: € 145  
5-10 mw: € 185
11 > € 225

InPraktijk leden ontvangen 15% korting op de Qualizorgprijs.