Feducon opleidingen

Feducon is ontstaan vanuit de Vrije Universiteit en dit is terug te zien in hun cursussen. Ze hechten aan een degelijke wetenschappelijk onderbouwing van de inhoud maar vinden het net zo belangrijk dat de stof toepasbaar is in de praktijk van alle dag.

De cursussen beslaan de belangrijkste bedrijfskundige thema’s zoals: Strategie, Financieel Management, Marketing en Personeel & Organisatie. Om meer inzicht te krijgen in de eigen rol is de cursus Managementvaardigheden en Leiderschap ontwikkelt.

Om de toekomst van uw onderneming veilig te stellen moet u weten wat er in de zorgmarkt speelt. Welke kansen biedt de zorgmarkt? Waar liggen de mogelijke bedreigingen? Waar is onze praktijk sterk in en waar mogelijk juist niet? Hoe is mijn financiële positie? Welke strategische keuzes maken we voor de komende jaren? Hoe vertaal ik de strategie naar operationele plannen en uitvoering?

Wellicht bent u niet op zoek naar een afzonderlijke cursus, maar zoekt u naar een opleiding die alle relevante gebieden van het management behandeld. In dat geval is het volgen van de volledige Leerlijn Ondernemen binnen de fysiotherapie zeker iets voor u.

Of misschien bent u wel op zoek naar een leerlijn voor praktijkmanagers. De cursus richt zich op het aanleren en toepassen van de competenties die een praktijkmanager / coördinator nodig heeft om zijn of haar werk goed uit te voeren.

InPraktijk is de samenwerking met Feducon aangegaan, omdat zij goede en praktische trainingen en leerlijnen bieden die in het teken staan van ‘ondernemen in de zorg’. Professioneel en praktisch! De ervaringen van deelnemers aan Feducon trainingen zijn zeer positief.

Korting voor InPraktijk-leden
InPraktijk-leden kunnen alle trainingen en leerlijnen van Feducon volgen met een korting van maar liefst 12,5%. Geef bij uw inschrijving aan dat u lid bent van InPraktijk.

Ga naar de website van Feducon voor meer informatie of om u direct aan te melden.