Beste collega’s,

Binnen ons prachtige vak staat beweging centraal. Enerzijds houden wij ons dagelijks bezig met de bewegende mens, anderzijds lijkt ons vak ook altijd in beweging te zijn. In de loop van de jaren heb ik als fysiotherapeut, praktijkhouder en bestuurder mogen ervaren dat je fysiotherapeuten niets hoeft uit te leggen over de bewegende mens. Wij zijn immers dé specialist in het houdings- en bewegingsapparaat. De beweging van ons vak vinden we vaak lastiger. Met name de positie van ons vak binnen het zorglandschap en de keuzes die we daardoor moeten maken voor onze praktijk leiden nogal eens tot hoofdbrekens.

In het afgelopen jaar is toegewerkt naar het volgende hoofdstuk in het boek InPraktijk. En na een jaar verkennen, lezen en herschrijven zijn we klaar om de bladzijde om te slaan. Dit betekent dat ik met ingang van 1 juli jongstleden de dagelijkse leiding van InPraktijk heb overgenomen van Robert Versteegh. Robert zal bij InPraktijk betrokken blijven maar kan er, zoals hij dat zelf zegt, in zijn nieuwe rol nu wat vaker voor kiezen om ook gewoon eens een middag lekker in de zon te gaan zitten.

In de dagelijkse praktijk zul je niet direct iets merken van de veranderingen, maar aan de achterkant werken we aan een mooi nieuw hoofdstuk waarin we onze partners nog meer, diverser en beter kunnen ondersteunen. Ik heb uiteraard ontzettend veel zin in dit nieuwe hoofdstuk en onze samenwerking en hoop je snel te spreken.

Met een collegiale groet,

Geert van Baggem

Algemeen Directeur InPraktijk