Hit Profit voor facilitaire voordelen

Waar we bij INPraktijk ons richten op de specifieke zaken die spelen bij een fysiotherapiepraktijk werken we samen met bijvoorbeeld Hit Profit op de meer algemene gebieden zoals energie, verzekeringen en telecom.

HIT Profit staat aan uw kant bij het maken van complexe afspraken over deze facilitaire zaken.

Zij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door de bundeling van marktkennis en het grote ledenaantal, zijn we slimmer en staan we samen sterker. Zo realiseren we voor u een wezenlijke besparing van tijd en geld.

Het inkoopteam houdt de snel veranderende markten continu in de gaten en is zo altijd up-to-date. De tijd en de kosten die u daarmee bespaart, investeert u direct in uw eigen onderneming.

Profiteren? Neemt u dan contact op met HitProfit 

Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van InPraktijk. 

 

Wet milieubeheer

De Wet milieubeheer is in het leven geroepen om het milieu te beschermen. Samen met 400.000 andere Nederlandse bedrijven en instellingen bent u verplicht om aan de eisen te voldoen die in de wet staan. De wet milieubeheer geldt voor alle bedrijven en instellingen die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 gas gebruiken.

Doet u dat niet, dan riskeert u een forse boete. Het is daarom belangrijk dat u aan deze wet voldoet.

Doe de test op: https://hitprofit.nl/energiewet-scan/