Met Corpus VR help je cliënten op een leuke én innovatieve manier te revalideren.

Door de inzet van Virtual Reality games en werelden bij je cliënten vergroot je de intrinsieke motivatie, oefenen ze vaker en herstellen ze sneller.

Corpus VR helpt patiënten te herstellen op een innovatieve en vooral leuke manier. Virtual reality games en werelden verhogen de intrinsieke motivatie. Ze oefenen vaker, voeren hun oefeningen beter uit en herstellen sneller. 

Dat Virtual Reality werkt is wetenschappelijk bewezen in meerdere studies. En de Corpus VR modules zijn samen met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, kenniscentra en ziekenhuizen ontwikkeld en bewezen effectief.

Kosten:

Als InPraktijk lid ontvang je korting op de jaarlicentie van Corpus VR. Informeer naar de voorwaarden.

Aanmelden:

Leden die hier mee aan de slag willen, melden zich bij InPraktijk. 

InPraktijk maakt een account aan en stuurt de inlog naar je praktijk vergezeld van instructies. Facturatie geschiedt door InPraktijk.

Afmeldprocedure:

Wanneer een praktijk tussentijds afscheid neemt van InPraktijk dan krijgt de praktijk het verschil gefactureerd naar rato van het moment in het jaar. Wij geven de beëindiging door aan inMotion VR.

Aanmelden:

Nieuwe praktijken melden zich aan via info@inpraktijk.eu.

Bij Corpus VR maken ze een account aan en sturen de login met instructies. Facturering wordt uitgevoerd door InPraktijk.

Afmeldingsprocedure:

Wanneer de praktijk afscheid neemt van InPraktijk, zal het prijsverschil in rekening worden gebracht naargelang de rato van het jaar. Wij informeren inMotion VR hierover.