Het belang van schone lucht wordt na de COVID pandemie meer en meer erkend. Een goede, hoogwaardige oplossing voor luchtventilatie/-zuivering in behandelkamer en oefenruimte is dan ook van vitaal belang om behandelaars en patiënten te beschermen en
ziekteverzuim binnen de praktijk te reduceren. Gebruik van de Rensair als schone lucht alternatief voorkomt ook dat het openen van ramen tot hogere stookkosten leidt.

Rensair is een Scandinavische airpurifier die beter presteert door de unieke combinatie van HEPA filter en UVC die niet alleen pathogenen tegenhouden maar ook elimineren. Een technologie aanbevolen als effectief en veilig door WHO, CDC, EPA en SAGE.

Normaal bewegen deeltjes vrij in de lucht maar de unieke air flow van de Rensair zorgt ervoor dat deeltjes naar beneden worden gezogen zodat de behandelaar en patiënt minder risico lopen.

Demo

Als Fys'Optima partner ontvang je 7,5% korting op de producten van Leef in schone lucht. Bij bestellingen boven de € 3.350 (incl. BTW) ontvang je naast deze korting ook nog € 100,- extra cashback

Ga naar de website en vul bij het bestellen de couponcode: INPRAKTIJK in om gebruik te maken van dit aanbod.