Het kopen van verse bloemen elke week of twee weken is een aanzienlijk kostenplaatje geworden en in een tijd waarin we ons ook steeds meer bewust worden van ons milieu, biedt InPraktijk een verfrissende oplossing. Bij Nijveld Design kun je zijdebloemen huren in een flexibel abonnementsmodel, zonder langdurige verplichtingen. Je bepaalt zelf wanneer je wilt opzeggen, zonder gedoe.

Kies uit een abonnementsprijs van 3, 4, 6 of 12 maanden en geniet van regelmatig vernieuwing in je ruimte. 

Onderzoek toont aan dat bloemen niet alleen vreugde brengen, maar ook een positief effect hebben op de algehele gezondheid. Samen met Nijveld Design biedt InPraktijk nu de mogelijkheid om voor een betaalbare prijs de ontvangstruimte te voorzien van een prachtig bloemstuk.

Nijveld Design reist door het hele land om, in opdracht van InPraktijk, deze zijden bloemstukken te bezorgen. De werkwijze is eenvoudig en handig: zij brengen het bloemstuk naar je toe, laten het daar voor de afgesproken periode staan, en nemen dan contact op voor vervanging.

Voor slechts € 112,27 per kwartaal (excl. btw) kun je genieten van de constante frisheid en schoonheid van zijden bloemstukken in je praktijk. We zijn enorm benieuwd naar de reacties van je patiënten - laat het ons weten! 

Bezoek de website www.nijvelddesign.nl voor een voorproefje van wat zij te bieden hebben.