In samenwerking met Physitrack

Inhoud cursus

Door de corona pandemie zetten steeds meer fysiopraktijken digitale middelen in om patiënten te kunnen behandelen.

De technologische innovatie, Physitrack, is door de pandemie in een stroomversnelling gekomen en is de meest gebruikte EHealth toepassing in de fysiowereld. 

De combinatie van een beeldbel toepassing met huiswerkoefeningen geïntegreerd in het behandelplan is een veelgevraagde en bewezen oplossing. Hierom bieden wij jou deze cursus aan!

InPraktijk werkt samen met Physitrack om te zorgen dat de nieuwe werkwijze geïntegreerd kan worden in jouw bestaande werkwijze.

De coach organiseert online trainingen en stelt een persoonlijk implementatieplan op voor het gehele coaching traject.

De coach zal ook materiaal aanbieden die voldoen aan de gestelde eisen om Physitrack te kunnen implementeren.

Voor wie

Je wilt graag als praktijk zijnde inspelen op de nieuwe behandelmethoden in de zorg, vooral omtrent de onzekerheid in deze corona pandemie, maar wilt graag hulp om dit te kunnen realiseren.

Wij bieden jou de mogelijkheid voor extra begeleiding en coaching bij het implementeren van Physitrack.

De cursus is geschikt voor fysio-, ergo- en neurotherapeuten. Het niveau van de cursus is HBO niveau.

Doel

Het doel is meer gebruik maken van blended care. We bieden je de mogelijkheid om je verder te kunnen trainen en begeleiden in het gebruik van beeldbellen in zijn algemeenheid en Physitrack in het bijzonder. 

Inclusief de communicatie naar patiënten en verwijzers. We willen ervoor zorgen dat EHealth een meer prominente plek krijgt in het behandelplan en als volwaardige zitting gedeclareerd kan worden.

Studiemateriaal 

De gehele cursus is inclusief het bijbehorende studiemateriaal welke terug te vinden is in een online omgeving die beschikbaar gesteld zal worden. De online omgeving wordt gedurende de periode voorzien van alle relevante leermaterialen.

Certificering

Tijdens de cursus is het de bedoeling dat je twee certificaten behaalt van Physitrack op niveau 1 en 2 om aan te kunnen tonen dat je Physitrack op de juiste manier kunt toepassen in de behandelmethodes.

De certificaten krijg je n.a.v. de toetsing via de website van Physitrack.

Duur

De cursus is verdeeld over 6 online trainingen van 60 minuten, verspreid over een periode van 4 maanden. De overige duur van de cursus valt onder een ‘eigen studietijd’ en bedraagt gemiddeld 2 studie-uren per week.

Eigen studietijd

Het is de bedoeling dat je gedurende de 4 maanden zelf flink aan de slag gaat binnen de praktijk. 

Wij geven gedurende deze periode 6x een training om verder aan de slag te kunnen met Physitrack in de praktijk. Na elke training krijg je huiswerk mee om het weer verder te kunnen implementeren.

Ook ontvang je persoonlijke tips en tops om het optimale eruit te kunnen halen.

Prijs 

€ 5.000,- vrij van BTW.

CRKBO

Interesse? 

Neem dan contact op via info@inpraktijk.eu of vul het onderstaande formulier in.

Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 041 63 69 163.