E-health met Physitrack

Physitrack is ontstaan uit het verlangen om een effectievere manier te krijgen om oefenprogramma’s voor te schrijven, maar ook om patiëntresultaten te vergroten. Om dit te doen werkt men samen met klinische experts en de beste UI/UX ontwikkelaars om een onnavolgbare ervaring te maken voor zowel zorgverleners als patiënten.

 

Klik hier voor informatie over de tijdelijke speciale aanbieding

 

Ineffectieve voorschrijving van oefeningen en slechte therapietrouw hebben een negatieve invloed op resultaten en veroorzaken onnodige financiële druk op de gezondheidszorg. Daarnaast voorkomt een gebrek aan inzicht in therapietrouw en andere uitkomsten het verbeteren van processen en behandeling in instellingen.

Met Physitrack is `fysiotherapie op afstand’ mogelijk onder prestatiecode 1000.

Er hoeft geen aparte facultatieve prestatie te worden aangevraagd als de fysiotherapeut en zijn patiënt samen kiezen voor behandeling via beeldschermcontact in plaats van een fysieke zitting.

De fysiotherapeut kan de behandeling declareren onder code 1000 als er een bestaande behandelrelatie is en de behandeling qua kwaliteit en duur overeenkomt met een reguliere behandeling.

Zorgverzekeraars hanteren voor deze behandelwijze geen beperkende voorwaarden en volgen het beleid van de NZa.

Geïntegreerd
Physitrack integreert met vele populaire EPD-systemen om u maandelijks uren te laten besparen. Verbind uw EPD-systeem met uw Physitrack-account en open de gegevens van de patiënt rechtstreeks in Physitrack. Geen dubbele handelingen meer.

Vergroot de Therapietrouw

Physitrack helpt met het beter voorlichten en motiveren van uw patiënten door kristalheldere, volledig Nederlands gesproken oefenvideo’s. Geef patiënten het vertrouwen om hun oefeningen (correct) uit te voeren om zo hun resultaten te verbeteren.

  • Bijna 1.700 volledig Nederlands gesproken, klinische oefenvideo’s in Ultra HD-kwaliteit
  • Elke maand nieuwe oefenvideo’s
  • Bied patiënten intuïtieve technologie aan die ze met liefde gebruiken.

Tijd is van wezenlijk belang als u met een patiënt bent. Daarom laat Physitrack u verbluffende oefenvideo’s meegeven in enkele seconden, zodat u meer tijd met uw patiënt kunt besteden. Kies uit meer dan 90 oefenprotocollen, maak uw eigen protocollen en werk oefenprogramma’s real-time bij om patiënten op het juiste pad te houden. Indien gewenst kunt u de oefenprogramma’s ook afdrukken.

Gratis Physiapp

Patiënten downloaden de gratis PhysiApp om oefenvideo’s te bekijken en feedback te geven over hun voortgang. De herinneringen in de app houden patiënten op het juiste spoor en gemotiveerd. De app is gratis beschikbaar voor iOS, Apple Watch en Android.

Korting op Physitrack via InPraktijk
Als InPraktijk-lid krijgt u korting bij Physitrack. In plaats van €9,95 per maand, betaalt u slechts €7,45 incl. BTW per maand per gebruiker. Bij een praktijk met 8 gebruikers scheelt dit dus € 240 per jaar.

Vraag uw kortingscode aan via info@inpraktijk.eu.

Kortingscode invullen
Bent u nog geen lid van Physitrack? Maak dan een nieuw account aan en vul bij de betaalpagina in dat u aangesloten bent bij InPraktijk. Vul vervolgens uw kortingscode in. Als u al lid bent, vult u deze gegevens in bij ‘mijn account’. 

Lees hier alles over het aansluiten op Physitrack via InPraktijk.

Voor specifieke vragen over Physitrack neem u contact op met Frank van Zon, programmadirecteur Nederland via fvz@physitrack.nl of 06 20 85 85 06.