Pino - Alle benodigdheden voor de fysio

Het was al aangekondigd, mogelijk heb je al ervaren dat Pino in haar systeem jullie praktijk als InPraktijk lid heeft opgevoerd maar bij deze kan ik melden dat de samenwerking een feit is.

Doordat we veel praktijken ook van binnen zien, denken we aardig te weten welke tape de meest gebruikte is. We dachten dat dit de Cure tape was. Totdat we begin dit jaar voor de zekerheid een klein onderzoekje hebben gedaan. Hieruit bleek dat Pino veruit de meest gebruikte tape is. Het gevolg hiervan is dat we afgelopen zomer met de mensen van Pino uit Duitsland een "goed" gesprek hebben gehad waaruit de samenwerkingsovereenkomst is voortgekomen.

Doel van de samenwerking:

Ons doel hoef ik niet uit te leggen: onze "massa" omzetten in een goed product voor de beste prijs. Het doel van Pino mag ook duidelijk zijn: "Massa = kassa". Toch hebben we beide de intentie om meer met elkaar te doen dan een platte prijsafspraak. 

Deze prijsafspraak is overigens niet alleen van toepassing op de tape maar op alle producten van Pino. We willen o.a. onderzoeken of "geplande acties" goed werken en ervaren of er belangstelling is om Pino thuis in Duitsland te leren kennen.

Vier de samenwerking mee!

Pino werkt voor de verkoop van haar tape met staffelprijzen die absoluut de bodem zijn. Laten we het Duitse duidelijkheid noemen. Maar om de samenwerking te vieren krijg je 5% extra korting op de staffelprijs. Tot wanneer loopt deze actie? Tot we communiceren dat de actie stopt maar deze gehele maand is gegarandeerd.   

Hoe bestel je bij Pino?

Pino heeft (contractueel vastgelegd en conform AVG) de e-mailadressen van ons gekregen die zij alleen mogen gebruiken om je te herkennen bij het bestellen. Bestaande Pino relaties herkent hun bestelsysteem.

Ben je een nieuwe relatie dan is het noodzaak om een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit doe je via de website: www.pinoshop.nl en klik vervolgens op "nu aanmelden". Wil het niet werken, neem dan contact op met Henk Braakman of Marinus Hoogland.
 
West-Nederland, Henk Braakman T: 06 - 11 73 46 56 E: hbr@pino-gmbh.de
Oost-Nederland, Marinus Hoogland T: 06- 46 82 07 73 E: mho@pino-gmbh.de

Pino en wij zijn enthousiast over het feit dat we elkaar hebben kunnen vinden. We gaan ervaren of jij dat ook bent!

Praktische tips van Pino:

Wanneer je voor het eerste bij PINO via de webshop www.pinoshop.nl bestelt, hoef je geen nieuw account aan te maken. PINO heeft door onze samenwerking al een account voor jullie aangemaakt. Het enige wat je nog niet hebt is een wachtwoord om in te loggen op de webshop.

Hoe maken jullie een nieuw wachtwoord:

  1. Ga naar pinoshop.nl
  2. Druk op „nu aanmelden“
  3. Vul jullie algemene email (die ook bij ons bekend is) in bij „ik ben al een klant“
  4. Druk daarna op „Uw wachtwoord vergeten“
  5. Je ontvangt automatisch een email om een wachtwoord aan te maken. Let op: deze email kan eventueel in je SPAM belanden.
  6. Lukt het niet, neem contact met:

West-Nederland, Henk Braakman T: 06 - 11 73 46 56 
Oost-Nederland, Marinus Hoogland T: 06 - 46 82 07 73

LET OP:
Heb je meerdere locaties en willen deze apart van jullie hoofdlocatie bij PINO bestellen, laat dan een nieuw account door Henk Braakman of Marinus Hoogland aanmaken.