FysioOne SpotOnMedics

SpotOnMedics levert software waarmee de zorgprofessional zijn volledige praktijk runt. Van afspraak tot patiëntendossier tot declaraties tot boekhouding. ‘All-in-one’ ontzorging noemen ze dat.

SpotOnMedics heeft een breed producten- en dienstenpakket ontwikkeld waarmee zorgpraktijken hun informatieverwerking stroomlijnen en efficiënter maken. Een groot aantal praktijken maakt gebruik van het SpotOnMedics kwaliteitsmanagement, FysioOne Agenda en FysioOne Patiëntdossier. Alle SpotOnMedics modules zijn onderling gekoppeld en ontwikkeld met het oog op een zo hoog mogelijke procesefficiency waarbij de praktijk een systeem- en managementdashboard krijgt.

Geïntegreerd
Met SpotOnMedics FysioOne kunt u uw hele praktijkadministratie op één online platform gebruiken. Binnen SpotOnMedics FysioOne kunt u vanuit de startpagina direct doorlinken naar praktijkdocumenten in uw Drive-omgeving. Daarnaast kunt u inkoopfacturen via Drive direct in uw SpotOnMedics Financieel boekhouding zetten.

Cloudoplossing
Met 100% cloud werkt u in een browser. Alles staat in de cloud, veilig achter een wachtwoord. Er is geen bedrijfsdata meer die rondslingert op USB-sticks, laptops, of PCs. Ook is het is niet langer nodig om werkdocumenten per e-mail heen en weer te sturen naar privé-adressen of andere locaties van de praktijk. Door het activeren van 2-staps authenticatie kan de praktijk haar FysioOne en Office omgeving beter en efficiënt beveiligen.

Persoonlijke en online support
Bij SpotOnMedics krijgt iedere praktijk ondersteuning. Telefonisch met de supportdesk of op de praktijk met één van de praktijkadviseurs uit uw regio.

Spotonmedics via InPraktijk (*)

  • Gegarandeerd toekomstig InPraktijk voordeel op uw EPD t.o.v. reguliere prijs: 15%
  • Minder administratietijd voor u als fysiotherapeut
  • Fors lagere loonadministratie en accountantskosten

(*) voor nieuwe gebruikers

Wilt u gebruik maken van SpotOnMedics via InPraktijk, vul dan het onderstaande formulier in.